Кв тка

Гейша-Ниндзя
Мов ніч незбагненна,
Мов пташка шалена,
Мов квітка ранкова,
Що ввечері в'яне.

І в рай навпаки
Летять пелюстки.
Я - квітка, якої
Вже скоро не стане.

Мов свічка вечірня,
Мов тінь тобі вірна,
Я - сніг, що у землю
Піде, як розтане.

Мов крок далі неба,
Мов світло від тебе.
Я - квітка. Воскресну
І знову зів'яну.