Ти панi...

Светлана Камышная
Ти пані, значить, сонячний промінчик,
Народження твоє, то Божий дар.
Веселий голос наче клавесинчик,
Летить повітру наче серед хмар.
А твої очі, то шматочок неба,
Що в чистоті прозорій так блищать,
Жіночу сутність усвідомить треба,
На ній лежить Божественна печать.
Ти матір - в тому ти завжди велична!
На світ ідуть усі через тебе,
Хоч все це стало наче б то і звичним,
Все ж місія твоя в віках іде!