Я стомлена, але щаслива!

Светлана Камышная
Я стомлена, але щаслива,
Про це я маю говорить,
Річка життя вона мінлива,
Ціную кожну ЇЇ мить.
Я стомлена, та це проходить,
Лікує нічка той той недуг,
Зранку ті сили нас заводять,
Знов денний почнемо ми круг.
...........
Нехай стомилась, то приємно,
Лягає сонця нiжний промінець...
І все цікаве воно є буденне,
Що дарував нам - Бог Отець!