Як я залюблена в цю осiнь...

Виктория Барановская
Як я залюблена в цю осінь,
У ностальгуючу печаль
Дерев, трави, у неба просинь
І погляд сонця крізь вуаль.

Як я замислена в це листя,
Що таємниці видає
Ледь пошепки... Разки намиста
Нанизує на все моє

Таємне, свіжо-особисте,
Що враз, на жаль, не відболить.
Все хоче знать жовтневе листя
В свою передостанню мить.

Лягаючи мені під ноги,
Дає обітницю святу,
Що подолаю всі пороги,
І приморозки, і сльоту...

           м.Донецьк, 09.10.2016 р.