Чому питаю я...

Виктория 72
Чому, вуста твої солодкі?
                А очі, чорні немов ніч?
Щодня, приходиш  серед ночі-
                На ранок знову кудись йдеш.
Чому питаю я –не чуєш...
                Тому,що мара ти нічна...
солодкі мрії, поцілунки...
                даруєш,
але все мина…