Люба Жашкiвщина

Николай Иванович Мельник
Люба  Жашківщина  мила ти моя,
Світлий і квітучий рідний край,
Тут  лине дзвінка пісня солов’я,
Де шумить над ставом ніжний гай.

приспів
Люблю повертатися сюди,
Та з роками рідне все цінить,
 Напитися Бузівської води,
Згадати тут дитинства святу мить.

 Біля бані де черемуха  цвіте,
 Перший  там коханий поцілуй,
 Барвінок  запашний завжди  росте,
  Рідний край всім щастя подаруй.

Де зозуленька роки усім кує,
Про радість тільки хочеш говорить,
Душа  таки   тут ніжною стає,
Як  цей край чудовий не любить.