all what you need does exist

Александр Семченков
hey over there
I’m really not sleeping now
but who can say to me
what for we are living for?
only town

and his silence
about many stupids
what i had in my life
before got the knife
for my mundane mind
I’m continue to be blind
but incredible kind
gives to me hope cross the line
of myself and satisfite the list
and
they say - all what you need is exist

это не голос уныния,
но очевидные правила.
Их стоит осмыслить ранее и стоит осмыслить правильно.
Диагноз поставлен, врачи говорят не исправить, но
самое главное - что тебя наконец-то вставило.

реинкарнация лечит, с новой печенью будет легче
но в багаже проблем - тот же перечень
лишь бы послать картечью речи пару ссылок на вечное
последние мили до встречи все же пройти по встречной.