Земля i Небо

Оксана Майданська
     Час бистро йде як юний секундант,
     Земля пульсуючи чим раз у такт.
     Б'ється серденько, чути його стук,
     І дихання прискорене відчутний звук.

     Як глобус швидкоплинно розкрутився,
     Акт відбивався на Святій Божій землі.
     І в небі місяць бистро в просторі покотився,
     Включаючи і кругообіг у променистім сонці.
   
     Весь світ прекрасний, нема ціни Йому,
     Царице неба, Спасителька землі і люду
     Вклоняючись по сходах йшли ми на колінах.
     Вітали Бога милосердя в цей ювілейний рік.
            01.Х.2016 -05.Х.2016      13:20       в  с.Погоня