Девичьи очи

Ирина Микейлис
Девичьи очи - сказочны, очень,
Взглядом манящие в царство свое.
Девичьи очи - мечтательны, очень,
Грезят про счастье, земную любовь!

Девичьи очи - милы и игривы,
Смотрят с надежой в грядущие дни.
Девичьи очи - верность и сила,
Гордо встречают новую жизнь.

Девичьи очи - совет ежедневный,
В них мы находим сиянье вершин.
Девичьи очи - нам утешение,
Зеркало трудных домашних рутин.

Девичьи очи - чисты и бездонны,
Нежностью светятся нам без конца.
Девичьи очи - щедрости полны,
Греют любовью наши сердца.
04.10.2016

Волинюк Ольга Дмитрівна - сучасна Гуцульська поетеса.

Очі дівочі - це очі казкові,
Поглядом кличуть у царство своє.
Очі дівочі - це очі мрійливі,
Марять про щастя й кохання земне.

Очі дівочі - ласкаві, грайливі,
Грають надією на майбуття.
Очі дівочі - надійні та вірні,
Поглядом гордим стрічають життя.

Очі дівочі - щоденна порада.
В них ми шукаємо злету вершин.
Очі дівочі - це наша розрада,
Дзеркало наших щоденних рутин.

Очі дівочі глибокі та чисті,
Ніжністю світяться кожного дня.
Очі дівочі щедрістю повні
Гріють щомиті наші серця.