Юлияна Донева - Има сила

Юлияна Великова
                ИМА СИЛА


Знам, че има сила на земята,
която може всеки да предпази,
от отровни кълнове в душата,
от лъжи, интриги и омрази.

Тази сила се нарича Вяра -
Вяра в господа Исус Христос.
Любовта на Господ няма мяра
и тя за всеки вярващ прави мост.

Ако, всички хора си помагат,
ако, като братя се обичат,
той с любов ще ги ръкополага,
а нему, те във вярност ще се вричат.