Юлияна Донева - Светлина е божието слово

Юлияна Великова
СВЕТЛИНА Е БОЖИЕТО СЛОВО

Признавам си, защо да го тая,
понякога нахлуват във главата ми
мисли от които се боя,
сякаш дявол е превзел душата ми.

От къде ми идват, аз не зная,
но внезапно грабва ме страха.
И това, което аз желая,
е да се очистя от греха.

В случаи такива вземам „Словото“
и в него цялата се потопявам.
Така прогонвам мислите отровни
и сякаш по добра и чиста ставам.

Светлина е Божието слово!
Когато в нас е тъмно като в рог,
то дарява ни я на готово…
Такъв подарък прави само Бог!