А що ж так терпко ти мене...

Елена Марфич
А що ж так терпко ти мене,
Потаємна, тиха мрiя...
Торкаєш серце над усе,
Така холодная надiя...
Я вдягнула і вже "нi",
Живе поруч мене завжди.
Ти в далекiй глибинi,
Лише мариш мої правди...
А що ж так терпко ти мене,
А що ж безболісно гойдаєш...
Я б залишила тебе,
Та ти досі не пускаєш..
Що ж так терпко ти мене,
Все тримаєш, відриваєш...
Не даєш забути все,
І тільки серце колихаєш.