Thinking Out Loud - Ed Sheeran

Жень Шень Джейн Эйр
When your lags don't work like they used to before
And I can't sweep you off of your feet
Will your mouth still remember the test of my love?
Will your eyes still smile from your cheeks?
And darling I will be loving you till you're 70
And baby, my heart could still fall as hard at 23 

And I'm thinking about how

People fall in love in mysterious ways
Maybe it's all part of a plan
For me, I fall in love with you every single day
And I just wanna tell you I am
So honey, now, take me into your loving arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Place your head on my beating heart,
I'm thinking out loud
That maybe we found love right where we are


When my head's over gone and my memory fades
And the crowds still remember my name
When my hands don't play the strings the same way
Mmhmm, I know you will still love me the same
Cause honey, your soul can never grow old, it's evergreen
And baby your smile's forever in my mind and memory

I'm thinking out loud

People fall in love in mysterious ways
Maybe just  a touch of the hand
Well I'll continue making the same mistakes
Hoping that you'll understand 
That baby, now, take into your loving arms 
Kiss me under the light of the thousand stars
Place your head on my beating heart
I'm thinking out loud

That baby we found love right where we are

So baby, now, take me into your loving arms
Kiss like under the light of the thousand stars (oh darling!)
Place your head on my beating heart 
I'm tinkling out loud
That maybe we found love right where we are
Oh, maybe we found love right where we are
And we found love right where we are

МОЙ ХУДОЖЕСТВЕННЫЙ ПЕРЕВОД

Когда ножки твои перестанут ходить
Не смогу на руках я носить
Смогут губы хранить привкус нашей любви
Улыбнутся ль мне глазки твои
О, дорогая буду любить я до старости
Знай, детка будет сердце биться как в 23

Мысли мои вслух

Странно как все люди влюбляются
Может все должно быть как есть
Каждый день по новой влюбляюсь в тебя
Напоминая ей, что я есть
О милая, поскорей обними меня
Под светом тысячи звезд поцелуй меня
Наклонись и услышишь стук
Мысли мои вслух
Может любовь с тобою мы нашли

Когда память станет меня подводить
А толпа мое имя твердить
Когда пальцы по струнам не смогут водить
Ммммм, знаю ты так же будешь любить
Душа лишь твоя, всегда младая, не стариться
Улыбки твои навсегда в памяти останутся

Мысли мои вслух

Странно как все люди влюбляются
Будто так волшебны касания
Ошибки те же мной повторяются
Надеюсь ты поймешь меня
О милая, поскорей обними меня
Под светом тысячи звезд поцелуй меня
Наклонись и услышишь стук
Мысли мои вслух

Может любовь с тобою мы нашли

О милая, поскорей обними меня
Под светом тысячи звезд поцелуй меня (о детка)
Наклонись и услышишь стук
Мысли мои вслух

Может любовь с тобою мы нашли
О может мы с тобой любовь нашли
Любовь с тобою мы нашли