***

Руслан Вовк 2
Я б так хотів на тебе ображатись,
Але не можу.
Гордості-нема!
Я обіцяв тебе не ображати,
Але не можу.
Певності-нема.
Ти усміхнешся:"Гм,одна непевність".
-У мене вірші і свобода є!
-А що там далі?
-О-о!-то діло темне;,
Та в тебе завжди є плече моє.
Я чхав на час,на пору дня і ночі,
Мені відмірює їх дихання твоє.
Твої веснянки боронити хочу!...
-А що ж там далі?!!
-Це уже моє.