Т льки ти

Надежда Рубан
           Тільки  ти.

Твій  голос  хотіла  почути
Заглянути  в  твої  чорні  очі,
І  твій  запах  чарівний  відчути
Ти  у  снах  моїх  майже  щоночі.

Ти  навічно  у  них  поселився
І  цю  долю  ніяк  не  змінити,
З  мене  знову  Купідон  поглумився
Бо  не  можу без  тебе  я  жити.

За  цей  гріх  звітувати  я  мушу
Пробач  мені  любий  мій  Отче,
Любов  грішна , мою  грішну  душу,
Ну  ніяк  покидати  не  хоче.

Надвечірок  вже  серце  окутав
Заглядає  у  моє  віконце ,
Тільки  ти  моя  радість  і  смуток
Тільки  ти – за  обрієм  сонце.


Автор:  Н.П.Рубан.