Я за тобой сумую

Мятежный Бродяга
Я за тобой сумую. Без твоіх очей
Мені стає так сіро навкруги.
І зорепадам рясним нинішніх ночей
Не замінити дотик ніжноі руки.

Я так ціную вітра дзвінкий спів,
Коли дихання перехоплює він враз,
Але не підібрати влучних слів,
Щоб описати глибину емоцій фаз...

Вдихаючи тебе, Настільки жадібно,
Що аж у грудях застряють голки,
Я розчиняюсь... Так часто ігноровано
Пірнаю в твоі дальні закутки

Мені здається, що я маю плавники,
І жабри десь вібрують нижче підборіддя
Коли в тобі. Ніякі не замінять барвники
Биття сердець і подиху тремтіння