Аганан илли - колыбельная на чеченском языке

Аза Атагинская
Тийна буьйса лаьтта йоьсси,
Летош стиглахь седарчий.
К1адвелла сан Дашо К1орни,
Д1авуьжу хан т1екхечи.

Хезаш "Бисмилла" а даккхий
Сирла б1аьргаш къовла д1а,
Хаза г1енаш гур ду хьуна
Дашо К1орни, дижа д1а.

Д1а вижа, сан синтем боцург!
Кхана дог1у керла де.
Абаделлалц дукха вахарг,
Кхане хир ю беркате.

Тийна буьйса лаьтта йоьсси,
Летош стиглахь седарчий.
К1адделла сан Дашо К1орни,
Д1адуьжу хан т1екхечи.

           Азман Джабраилова