Never Again

Андрей Москалёв
You try – you lose.
Inside this situation
The life you choose
Will lead your mind astray.


Never again! No paradise.
Never again! No compromise.
Never again! No destiny.

Never again! No time to cry.
Never again! Illusions die.
Never again! You’re never free.


Slow down, keep calm,
Prepare for revelation.
No pain, no harm,
‘Cause now it’s time to say…


Never again! (repeat)


You treat me wrong. I’m like a child.
But still my heart is open wide.
It’s all over. I say “no”.
Don’t believe you anymore.
Anymore…
Anymore!


© Andrew Mosckalev, 21.09.2016