Думки в голос

Летисия Ра
14% телефону зарядки
08:36 - на годиннику все по порядку!
Заспане небо без make up
Лише холод її вересневих очей
Так буває,коли ТИ раптово зникаєш
В сутолоці звичайних днів.
Перебірливий...
Та немов в муляці обкатав важливий момент!
В тебе на мене патент?!