У небесного вокзала...

Александр Себежанин
Пах восеньскі, яго чароўны водар –
Бы аксамітны…, птушкі на раллі…
І нейкім спелым вераснёўскім мёдам
Дурманяць вусны матухны Зямлі…

А тое ўсё, што я не дасказала,
Зноў палымнее зоркай у Душы,
І дзесці ля нябеснага вакзала
Збіраемся да восеньскіх вяршынь…

© Copyright: Татьяна Егоровна Полякова, Беларусь

Осенний запах, аромат волшебный -
так бархатист... и птиц полёт вдали...
И вересковым мёдом, столь лечебным,
дурманят губы матушки Земли...

И всё, о чём я не дорассказала,
опять горит звездой в моей душе.
Мы у небесного сбираемся вокзала,
чтобы в осеннем стаять мираже...

© Александр Себежанин