На прощання

Ольга Шашкеева
Облиш даремні свої мрії,
Адже не справдяться вони...
Не демонструй свої надії
Переді мною краще ти...

Не хочу скривдити тебе я-
Не маю я такой мети.
Ти вибач - не люблю тебе я...
Пробач за все і не вини...


 (червень 2014)

Ніколи не тримайте образ на тих, хто не зумів розділити з вами кохання, відпускайте з щирістю їх і прощайте від всього серця...