Звонок из плена

Алёна Костина
      Сохранены язык и лексика персонажа

 Ти не хвилюйся, мамо! Я в плену!
Дали поїсти, мамо і удіться.
Бо, сука Порошенко, хай йому...
Хоч так про Президента не годиться...
Ось думаю, на чорта був той скач?
Забув як пахне свіжа паляниця...
Не бьють мене. Годують. Та не плач!
Дай, Боже, щоб отут і отсидіться!