IIb. Tam gratum est mihi, quam ferunt puellae...

Ольга Кайдалова
Tam gratum est mihi, quam ferunt puellae
Pernici aureolum fuisse malum,
Quod zonam soluit diu ligitam.
----------------------------------------------
Так приятно мне, как приятно было
Малышке шустрой яблоко златое,
Что пояс* развязало, долго носимый. (15.09.2016)

*Пояс – символ девственности в древнем Риме