Квiтковий туман

Татьяна Ахинько
   
   Ронить зацвіток сад яблуневий,
   Тане в повітрі солодкий оман,
   Промені пестять ранок травневий, 
   Віти вдяглися в квітковий туман.

   Стомлену душу сад відігріє,
   Спогади тихо над цвітом пливуть,
   Мрії минулі, минулі надії
   В казку чарівну, в дитинство ведуть,

   В перше кохання й перший цілунок,
   Чистий, наївний юнацький роман.
   Світлий і вічний долі дарунок
   Сни прикрашає - квітковий туман.

   Кращі літа у житті заквітчали
   Яблуні біло-рожеві вінком, 
   Тепло, привітно нас зустрічає
   Ніжний квітковий туман над садком.