Исаев Радиказ баркалла

Сажидин Саидгасанов 4
Дагъвияр - кьакьан дагъларин лекьер,
Дуьньяда течир вуж аватIа лагь!
Абурун вилик, атIудай рекьер,
Нихъ а къуватрин гуж аватIа лагь!
Алимпиададин чемпион машгьур,
Яшламишрай чи Радик Исаев!

Шарвили ухшар лезги хва жегьил,
Дуьньядин халкьар авунвай мегьтял;
Чемпионвилин къачуна къизил,
Бразилиядай хтана кьегьял.
Ихьтин баркаллу игит тIвар къачур,
Яшамишрай чи Радик Исаев!

Аферин къвезва стхадиз Имам,
Хушвилел къарши ийизвай са-сад!
Къуй адан гьар са мурад хьуй тамам,
Гьар са карда чи рикI ийизвай шад!
Гъейри инсанриз къалур авур зур,
Яшамишрай чи Радик Исаев!