***

Руслан Вовк 2
Було в житті моєму два вогні:
Один-вогонь з гламуру сигарети.
Горів,як порох,намішались ночі й дні,
Розказував мені свої секрети.
А другий-ледве тліючий,простий,
Можливо й запах не такий солодкий-
Для мене він важливий,дорогий-
Від вітру заховаю у долонях!
Хай дмухають незгоди і журба!
Тобі,я розкажу свої секрети.
Мов фіміам, тепер цей аромат,
Солодше від з гламуру сигарети.