***

Руслан Вовк 2
Природня завжди ти найкраща,
Природа бо немає меж.
Чи хліб печеш,чи вариш кашу,
Проти природи не попреш.
Природа бо,страху немає,
Немає штучної краси.
Природа завжди силу має,
А штучність-тільки голоси.