Любов моя

Ольга Шашкеева
Я відчуваю твої руки,
Я відчуваю твої губи,
Коли торкаються мене вони -
Й кохання неземне
Мене охопить знов і знов...
Я відчуваю всю любов,
Яку даруєш мені ти!
І хочу я завжди пливти
По океану кохання
Лише з тобой, любов моя!!!