***

Руслан Вовк 2
Ти хочеш пристрасті,
Але вона минає.
Горіти хочеш!
Та усе колись згорить.
Повірте,горів і пекло те звав раєм.
Тепер згадаю,то звичайна мить.
Бо головне,про що ти будеш пам'ятати:
Про пальчики на нозі,над вухом завиток.
А чи ім'я,про яке хочеться КРичаТи
Й тахікардію серця-
Ток-ток-ток!