Сонячнi барви

Оксана Майданська
  О любе, любе моє прекрасне сонце,
  Ти зранку дивишся в моє віконце.
  А я закохана у твої барви золоті,
  Не передам, я у форматі почуття свої.

  Заграва в небі червоніла відблиском багряним.
  Я згадувала нічку місячну із зоряним намистом.
  Та по між гір до сходу сонця на світанку,
  Проміння мов на струнах вигравали зранку.
 
  Життя безцінне - в такій красі будь-хто помітив,
  Жевріють квіти кольорами різних барвів.
  Це - осінь вже прийшла, добробут принесла
  Це - подарунок вересня та матінки Землі і Неба.
 
                10.09.2016     23:20      Ворохта  О.М.
          На фото:        Анна Холмурадова ( Майданська)