Мая маленькая Радзiма

Анна Пикуза
Мая маленькая Радзіма
Вясковая зямля бацькоў
Надхнення дзіўная гадзіна
Ей дорыць некалькі радкоў.
Бо тут, за роднай агароджай
Да дробязяў знаёма ўсё
Радней мясціны,тым прыгожай
Мне не знайсці за ўсё жыццё.