Бережiть!

Тамара Романова
Хіба існує така сила, щоб вмить всі зникли почуття? Щоб серце той любов’ю не хворіло, а на душі, весна цвіла. Любов - це дар від Бога, людині грішний на землі. Комусь, - щаслий подарунок, комусь - горіти, мов в вогні. Але на все є воля Божа. Э і початок. І усьому є кінець...  Життя коротке, люди зводять всітпочуття ті нанівець... Ви, бережіть, того хто любить, бо час спливає, щастя Ваше, - лише мить... назад усе не повернути, тому КОХАННЯ І КОХАНИХ бережіть!



фото из интернета...