З знання

Руслан Вовк 2
Люблю!Люблю!
Ну скільки можна відпиратись?
Люблю,пустив себе на сміх.
Люблю-доводилось від почуттів тікати,
Тепер не можу наздогнати їх.
Люблю. У розумі-єдине слово!
Люблю. Хай навіть це смертельний гріх.
Люблю. Скажи лиш мила,я готовий,
Свободу кинути до твоїх ніг.