Попелюшки з Брошнева

Руслан Вовк 2
Я б не зумів образити тебе
Якби й хотів,
Практично-не можливо
Спокійне море, ніжно-голубе.
Душа твоя-чаруюче красива.
Хто в цьому світі ідеал знайде?
Тай дійсність завжди люта і поточна.
Який я радий,що зустрів тебе!
Єдину. Попелюшки з міста Брошнів