Отцю М рону

Светлана Камышная
50-т! То почесна є дата, вона статусна і головна,
Кожен має про це памятати, бо в ній досвід і в тому ціна.
Сивина не торкається серця, в супереч молодіє душа,
І пластична душа, вона гнеться, і побожно живе не гріша. 
Для мужчини, це дата вершини, золотий ювелейний пятак,
Тут для суму немає причини, бо в тім промислі Божий є знак.
Скільки років? Яка в тім різниця, ви радійте бо живете,
Хай душа буде, як та криниця, ви Господні слова несете.