Зин т1алабун

Гулья Мисриханова
 Шукур хьуй ваз я сад аллагь
Ганвай заз кьве гъил.
Кьиле мефт!ер чинани зин
Аквадай,кьве вил.

Ван атурай лугьуз хъсан
Ганва заз япар.
Мезни ганва ,рахух лугьуз
Гьахъвал квай гафар.

Ганава заз гуьрчегвални
Дишегьлидиз хас.
Заз инсанар гзаф к1анда
Авач дак1ан кас.

Анжах т1алабда гьамиша
За аллагьдивай.
Вуна гайи гьич са зат1ни
Гахчумир завай,