лезги ч1ал

Гулья Мисриханова
 Им вуч т1ул я ,вуч къилих я
Вуч хьанава чаз?
Чара ч1алал рахазва чун
Ч1ал аваз-аваз.
         Эйваз Гуьлалийрин.

 Къацу дагълар ,лезги чилер
Лезгистан я,лагь
Дидед ч1алал рахаз дахьун
Гунагь я гунагь.

Дуьньядавай гьар миллетди
Хуьзва вичин ч1ал!
Ша ,чнани дамах ийин ,
Чин лезги ч1алал.

Ч1ал къуват я,ивини я
Дамарра авай.
Кьиле акьул тур гафар я,
Дидеди лагьай.

Чин бубайри ,аманат яз
Чаз тунавай ч1ал.
Гадарна ам, масад кьурт1а
Айиб къвезва чал.