Ирон даен аез!

Константин Каджаев
Мах фыдаелтаей хаессаем нае кад.
Ираеттае стаем, 'мае не'взаг зонаем!
Нае хистаертаен - стыр лаегкад!
Нае каестаертаен та - зонд амонаем!

Ираеттае стаем. Нае ныфс нае разаей!
Нае знаегтае - тасы бын цаерынц.
Ирон даен аез! Заегъын аей карзаей.
Мае ныхаестае - уаеларв таехынц!