Найкращий оберiг

Надежда Рубинская
Зривається у вирій літо,
А теплі дні не хочуть йти.
Для осені вже плащ пошито,
Лишилось шалик віднайти.

Щоб у погодну прохолоду
Зігрітись ним як від долонь,
Які дарують насолоду
Й кохання бережуть вогонь.

До нас у різні пори року
Приходить щастя на поріг.
Воно кружляє нас без строку,
Це є найкращий оберіг.

         03.09.2016