Ти вже не тут

Амале
                "...Мабуть, це рай, мабуть, я вже не з вами
                І колискову вам співати не мені, 
                Та хтось, колись, згадай мене віршами, 
                Згадай всіх тих, що полягли в війні."

                Излюбленное Бессилие




Ти вже не тут...
Та я колись згадаю,
як гірко розсипались по дорозі
і назавжди між зорями губились
безсонні вірші,
як вони дивились
крізь ніч червону
тихими очима.