Осiнь прийде до нас золота

Валентин Пепел
                О.Г.
    
Осінь прийде до нас золота,
Розмалює садок біля ганку
До останнього, врешті, листа
В кольори веселкові до ранку.

Жінці-Осені щем поверне
Про далеке, запізнене щастя,
Що засипало листя дрібне
В листопаді  в осінне ненастя.

Не сумуй, Жінка-Осінь, даремно -
Є веселая вдача твоя
По життю, що вирує нестремно,
Як улітку Прута течія.