***

Юрий Сытник 2
Моя нестримна, копітка жага!
В яких тебе сонетах оспівати?
Яким святим тобою присягать,
З яким остервенінням порівняти?
Якими чарами тебе заполонить?
Якими найпалкішими словами?
В моєму серці музика дзвенить
І вабить ніжними, тендітними тонами.