Сумне життя..

Светлана Камышная
Сумне життя до забуття, до болi,
І в тому є вся мить буття, то твоя доля.
Цiнуй, все те, що дав Господь, бо вiн, лиш знае,
Все гарне з нами i сумне, то все минає...
© Светлана Камышная