Брукiвка

Светлана Чебанова
Ідеш собі п'ятницею,
нікуди не поспішаєш,
дивишся під ноги і здається,
що понеділків не існує.
І, навіть, суботи не існує,
і неділі теж.
Бо нащо?
Роздивляєшся бруківку в центрі,
а вона така п'ятнична,
що приходиш до висновку,
наче вона лежить тут
тільки по п'ятницях,
бо в інші дні її ніхто не помічає.
Як і тебе.
29.04.16