Душа моя воскресне знову

Татьяна Ахинько
               

   Душа моя воскресне знову
   В коловороті, леті днів,
   І буде сповнена любові
   До поетичних, влучних слів.

   Радіти буде незрадливо,
   Перейдуть почуття в слова,
   І стану знову я щаслива,- 
   Моя поезія жива!

   І крила дужі за спиною
   У світ чарівний віднесуть...
   Злилися мрія із мольбою,
   Бо вірю я у цю майбуть.