Дихати

Аристократ Ка
надеюсь что когда то на этот текст полажат музыку, и  родиться песня ..

Ти приходиш коли заходить сонце,
надвечір цілуєш мої долоні
Вечірній "привіт" і "як твої справи"
 а потім одвічні пусті смси
до чужої..

Пр
Благаю вкотре
забудь про мене
облиш мою душу
дай мені спокій
я більше не хочу
я скоро не зможу
дихати

Мені обіцяли буде боляче
Мені говорили - да ти не розлюбиш
Мене проклинали , а потім спогади
повільно вбивали кожної ночі

Пр
Благаю вкотре
забудь про мене
облиш мою душу
дай мені спокій
я більше не хочу
я скоро не зможу
дихати

Ти перша й остання
тобі обіцяли красиве життя
і шуби й мальдівм
та на підворотті твого буття
зазнала зради сліпої віри

Пр
Благаю вкотре
забудь про мене
облиш мою душу
дай мені спокій
я більше не хочу
я скоро не зможу
дихати

я більше не хочу
я скоро не зможу
дихати ( 2р)