***

Аристократ Ка
А вона напрочуд ніжна.
Інтимно покурює цигарки
бавиться з життям і
вірить в Харі Крішну
плюючи на всі сварки.
А вона напрочуд гарно
цілується залюбки
сукня м'ята,вогонь гасне
паритет не по душі.
А вона напрочуд мило
посміхається мені,
то закурить папіросу,
то малює на вікні..
А вона всього лиш фішка
в цьому безмежному житті
Тільки їй недовподоби
плавати на мілині