Жорстока гра

Аристократ Ка
Скажи,чому любов - жорстока гра?
Чи правда ,що твоє кохання то мара?
Скажи,чому,блукаючи,шукаю я твої очей?
Тебе кохаю і не сплю ночей..

Сьогодні бачила тебе у сні,
а пам'ятаєш цвіт калини на весні?
а пам'ятаєш вересневі ночі?
Як цілував мене щоночі..
Твоїх обіймів більше не забуду.
До скону днів своїх
 тебе кохати буду