На л1теру

Черничная Сказка
На літеру "ер" я вірші починаю
І їх адресую тобі, як листи голубами,
Та голуби злі, достеменно це знаю
А чайки стали шлунків рабами.

З літери "ер" починається ранок.
Я зранку з квітками все розцвітаю,
Туман розстилаю кожен світанок,
І зорі усім по кишеням складаю.

Через літеру "ер" колись я зламалась
Так давно... як в ущелині йшла.
Та за літеру цю ж, як за якір, хапалась,
І війну ту за щастя до кінця я пройшла.

На літеру "ер" починаю я жити
Саме жити а не існувати,
Сонця проміння завзято ловити,
Й п'янкого літа вдихать аромати.

І може, цей вірш більше року писала
Змінила його - докорінно і вщент,
Та лиш одне слово я щиро кохала,
Літера "ер" вплелась в кожен момент.

20.08.