Домик в яблочной роще

Черничная Сказка
Напевно ти навіть не побачиш цей вірш... і байдуже.

Будинок у яблучному гаю
Щодень все чужіший. Пробач.
Хоч я його і люблю,
Та тобі я чужа, хоч плач.

Не можу тобі написати
Хоч і хотіла б... Лише,
Пообіцяй пам'ятати
Що в Космосі все живе.

Як схочеш - пиши. Чекаю.
Не хочеш - мовчи. Та знай
Наші бесіди пам'ятаю
Такі лампові.
Заходь на чай.